У Києві на Лісовому масиві повністю знесли ринок "Юність" (Фото)

На столичному Лісовому масиві повністю очистили від МАФів ринок Юність

У Деснянському районі столиці на Лісовому масиві повністю знесли малі архітектурні форми біля будівельного ринку "Юність". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив депутат Київської міської ради Владислав Трубіцин.

За його словами, демонтаж МАФів на ринку зайняв півтора місяця - він зазначив, що сам колишній ринок продовжує функціонувати. Більшість з демонтованих кіосків були розміщені на комунальній території, зокрема на землі міської клінічної лікарні швидкої допомоги.

Деякі споруди постійно заважали проїзду і проходу місцевих жителів, так як були розташовані на тротуарі і на проїжджій частині.

Нагадаємо, що в Святошинському районі української столиці можуть забудувати парк "Юність" на вулиці Покотило, що викликає стурбованість у місцевих жителів. Про це стало відомо з обігу депутата Київської міської ради Олександра Бродського на ім'я міського голови Віталія Кличка.

Відомо, що місцеві жителі стурбовані можливою забудовою частини парку "Юність" на вулиці Покотило, 6, який має статус пам'ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення. Повідомляється, що в кінці серпня відбувся аукціон з продажу приміщення кінотеатру "Кристал", а переможцем аукціону стала підприємство, яке спеціалізується на будівництві житлових і нежитлових будівель.

Цільове призначення ділянки - будівництво багатоквартирного будинку з об'єктами торгово-розважальної інфраструктури та підземним паркінгом.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Pizdeg gyrnalistov

19 жовтня 2021, 22:46

Кто заказывает таких бездарных журналистов, которые пишут чушь. Рынок есть, работает, а снесли часть незаконных построек на территории больницы, причем последняя ипсравно получала мзд с предпринимателей. Позор таким ресурсам пишущим подобного рода статьи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися