Проїзд тільки для вакцинованих: в КМДА розповіли про роботу транспорту з 21 жовтня

У КМДА розповіли про роботу громадського транспорту в столиці з 21 жовтня

Столична влада розповіла про роботу громадського транспорту в Києві з 21 жовтня, коли починають діяти нові правила карантинних обмежень. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник в коментарі виданню "Сегодня".

За його словами, обмеження на проїзд в транспорті для нещеплені громадян стосуються тільки міжміських перевезень з 21 жовтня, зокрема, залізничного транспорту та автобусів. Чиновник зазначив, що поки що в Києві не вимагають довідок про вакцинацію для проїзду в транспорті, так як місто знаходиться в помаранчевій зоні.

Він сказав, що потрібно робити щеплення, щоб не допустити локдауна в Києві. Поворозник заявив, що в разі введення червоної зони карантину влади будуть приймати рішення щодо роботи транспорту.

Нагадаємо, що раніше в київському метрополітені розповіли про режим своєї роботи в разі посилення карантинних обмежень, пов'язаних з пандемією COVID-19 в місті. Про це повідомили в прес-службі комунального підприємства "Київський метрополітен".

Повідомляється, що в метрополітені заявили, що поки не отримували документів з приводу можливих обмежень на поїздки. Однак, як тільки такий документ надійде - підприємство одразу підготує відповідний план дій.

У Київській міській державній адміністрації заявили, що зупинка роботи підземки - це крайній захід, на яку підуть в разі виходу з-під контролю ситуації із захворюваністю на COVID-19.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися