На трасі Київ - Одеса будують дві розв’язки: рух обмежено

Зараз в районі Чабанів проходить ремонт на естакаді

На трасі М-05 Київ – Одеса здійснюється будівництво транспортної розв’язки. Це відбувається в межах співпраці компанії "Укравтодор" з міжнародними фінансовими організаціями. Зокрема, 3 розв'язки будуються на трасах М-05 Київ – Одеса та М-06 Київ – Чоп в районі с. Чабани та неподалік с. Віта-Поштова.

Зараз в районі Чабанів проходить ремонт на естакаді із встановлення тимчасових стійок і формоутворювачів у напрямку Одеси. 

Також будуть встановлені тимчасові металеві опори на важкому бетонному фундаменті зі сторони розділової смуги і з краю узбіччя. Потім там встановлять  двотаврові балки, на які будуть зібрані формоутворювачі. 

З 18-22 жовтня частина дороги у напрямку Одеси буде перекрито через монтаж опалубки. Рух здійснюватиметься однією смугою у напрямку Києва. 

Водіям радять планувати маршрути з урахуванням обмежень.

Як писали "Коментарі",на дорозі Київ-Обухів закінчуються ремонтні роботи з оновлення покриття. Щодня цією автодорогою проїжджають десятки тисяч автомобілістів. Для ремонту використовувалась технологія литої емульсійно-мінеральної суміші (ЛЕМС). Наразі вкладено два шари покриття, яке запобігає руйнуванню дороги. Це дозволить подовжити міжремонтний період експлуатації на 7 років.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися