Зеленський виселив з Конча-Заспи діячів часів Януковича: список імен

З державний дач в Конча-Заспі продовжують виселяти колишніх чиновників

Їх елітного селища Конча-Заспа продовжують виселяти колишніх політиків і чиновників, які працювали у владі за президента Віктора Януковича. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив адвокат Ростислав Кравець.

Юрист опублікував порівняльний список людей, які проживають на державних дачах від 8 червня і 13 жовтня 2021 року. За кілька місяців імена змінилися. Таким чином, виселили Раїсу Богатирьову, яка була головою МОЗ з 2012 по 2014 роки. Також і селища виїхали міністр науки і технологій часів Януковича Володимир Семиноженко і колишній глава ради юстиції Олександр Лавринович.

Всього зі списку зникли 20 осіб, серед них є Олена Панасюк, Віктор Івченко, Ольга Матвієнко, Валерій Череп і Віктор Тополов.

Нагадаємо, що раніше президент України Володимир Зеленський розповів, чому продовжує жити на державній дачі, не дивлячись на те, що будучи кандидатом в президенти він говорив, що в цьому немає ніякої необхідності. Про це гарант повідомив у програмі "Світське життя".

За словами глави держави, він продовжує жити на державній дачі виключно через охорони, так як їй потрібен окремий будинок. Він зазначив, що живе на держдачі як в готелі, хоча перевіз туди речі і меблі зі свого минулого будинку, який він продав.

Зеленський зазначив, що вони з дружиною Оленою вже знайшли кілька варіантів житла, куди можна переселитися після закінчення своєї каденції. Зараз питання полягає тільки в тому, щоб купити вже готовий будинок, або ж придбати ділянку і будувати там.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



    Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


    Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
    Поділитися