У Києві на ВДНГ почали масово зносити МАФи: подробиці (Відео)

Столична влада розпочала демонтаж МАФів біля Виставкового центру в Голосіївському районі

У Голосіївському районі столиці почали зносити малі архітектурні форми біля станції метрополітену "Виставковий центр", до демонтажу довго готувалися. Про це повідомили на Telegram-каналі "Kievmap".

За словами директора департаменту міського благоустрою Київської міської державної адміністрації Тимура Ткаченка, влада почала активний демонтаж кіосків, а до процесу довго готувалися. Йдеться про локації навпроти ВДНГ, де роками стояли понад 40 тимчасових споруд.

Чиновник зазначив, що міська влада продовжує комплексний і локаційний підходи до очищення міста від незаконних споруд.

Нагадаємо, що в Деснянському районі столиці на Лісовому масиві повністю знесли малі архітектурні форми біля будівельного ринку "Юність". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив депутат Київської міської ради Владислав Трубіцин.

За його словами, демонтаж МАФів на ринку зайняв півтора місяця - він зазначив, що сам колишній ринок продовжує функціонувати. Більшість з демонтованих кіосків були розміщені на комунальній території, зокрема на землі міської клінічної лікарні швидкої допомоги.

Деякі споруди постійно заважали проїзду і проходу місцевих жителів, оскільки були розташовані на тротуарі й на проїжджій частині.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://t.me/kievmap/5958


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися