Столичні тролейбуси № 92Н, 93Н, 94Н змінять маршрути

Зміни відбулися через те, що на даний момент в місті тривають роботи з реконструкції шляхопроводу

У ніч проти 6 грудня дані тролейбуси розпочнуть ходити за іншим маршрутом. Про це сьогодні повідомили на офіційному сайті КП "Київпастранс".

Повідомляється, що із 00:01 до 05:00 рух даного громадського транспорту організують по-іншому. Маршрут № 92Н: від просп. Свободи до вул.   Маршала Гречка за власним маршрутом, далі – вул.Стеценка – вул.Академіка Щусєва – вул.Ю.Іллєнка – вул. Січових Стрільців – вул. В. Чорновола – просп.Повітрофлотський, далі за власним маршрутом.   

Маршрути №№ 93Н, 94Н:   від вул.Чорнобильської та просп.   Леся Курбаса до просп.Перемоги за власними маршрутами, далі – вул.Д. Щербаківського – вул. Стеценка – вул.Академіка Щусєва – вул.Ю.Іллєнка – вул.Січових Стрільців – вул.В. Чорновола – просп. Повітрофлотський – вул. І. Огієнка – залізничний вокзал "Південний".

Зміни відбулися через те, що на даний момент тривають роботи з реконструкції шляхопроводу на перетині просп. Перемоги – вул. В. Гетьмана – вул. О. Довженка та ремонт контактної мережі тролейбуса на бульварі Т. Шевченка.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві руйнується міст Патона : чиновники заговорили про необхідність його термінового ремонту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися