У Києві на два дні перекриють деякі вулиці: адреси

Це пов'язано з проведенням марафону

У Києві пройде дводенний марафон 12th WIZZ AIR KYIV CITY MARATHON 2021. У зв'язку з цим деякі вулиці міста в певний час будуть перекриті. Про це повідомляється на сторінці Wizz Air Kyiv City Marathon в Facebook.

picture

12th WIZZ AIR KYIV CITY MARATHON 2 021 - це забіг на марафонську і полумарафонську дистанції, який проводиться щорічно в столиці. Учасникам пропонують вибрати дистанцію від 4,2 км до 42 км, з огляду на рівень власної підготовки. Для того, щоб взяти участь кожен охочий повинен зареєструватися. Організатори запевняють, що абсолютно не має значення, скільки пробіжить учасник і в якому темпі. Головне — приєднатися до масштабного свята спорту.

Захід відбудеться 23 і 24 жовтня 2021 року.

Також на сторінці Wizz Air Kyiv City Marathon повідомляється про те, що в ці дні будуть перекриті деякі вулиці та змінено рух громадського транспорту. Городян просять з розумінням поставитися до тимчасових незручностей.

picture

picture

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що в київському метрополітені розповіли про режим своєї роботи в разі посилення карантинних обмежень, пов'язаних з пандемією COVID-19 в місті. Детальніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, хто не зможе користуватися громадським транспортом в Київській області вже з 21 жовтня 2021 року. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися