У Київській області на п'ять днів перекриють міст

Міст перекрито з 20 жовтня

У місті Біла Церква, що на Київщині, перекриють рух через річку Рось. Про це повідомляється на сторінці Департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради в Facebook.

За словами джерела, перекриття рух автомобільного транспорту відбудеться у зв'язку з проведенням ремонтних робіт на мосту по вулиці Дружби. Зазначається, що зміни вводять на п'ять днів.

Таким чином, рух транспорту через річку Рось буде перекрито з 20 жовтня 2021 року по 25 жовтня 2021 року. В'їзд був закритий вже сьогодні, о 16:30. Відновлення руху відбудеться о 06:00 25 жовтня.

До слова, ремонт моста через річку Рось почали минулого року. В цілому ремонтні роботи обійдеться більш ніж в 32 млн гривень. 31,4 млн гривень виділили з міського бюджету. Ще понад 1 млн гривень — перенаправили з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій міста Біла Церква, передає "Крокус".

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві відбудеться дводенний марафон, у зв'язку з чим в місті в певний час будуть перекривати деякі вулиці. Городян просять з розумінням поставитися до тимчасових незручностей. Ознайомитися з повним списком адрес ви зможете в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в КМДА розповіли про роботу транспорту з 21 жовтня. З цього дня починають діяти нові правила карантинних обмежень. Для нещеплених громадян також будуть деякі обмеження. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися