Зеленський представив Кличку нового главу КМДА, - ЗМІ

Президент України негласно представив Віталію Кличку нового главу КМДА

Президент України Володимир Зеленський представив міському голові столиці нового голову Київської міської державної адміністрації - це сталося під час зустрічі на Банковій 19 жовтня. Про це з посиланням на власні джерела повідомляє видання "Українська правда".

Повідомляється, що на зустрічі Зеленського і Кличка в Офісі Президента був присутній діючий міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов, однак, за словами джерела, практично весь час мовчав. Таким способом Зеленський нібито негласно представив Чернишова Кличко в якості нового глави КМДА.

До вступу на посаду міністр Олексій Чернишов також був головою Київської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, що г ородской голова столиці Віталій Кличко заявив, що вперше за останній рік зустрівся з Президентом України Володимиром Зеленським 19 жовтня.

За його словами, ініціатором зустрічі став саме він. Кличко домовився з Президентом про зустріч в ОП на Банковій під час заходів, присвячених 80-й річниці масових розстрілів у Бабиному Яру. Мер Києва сказав, що вони з Зеленським говорили про проблеми міста, а також обговорювали прийняття закону про столицю, який розділить посади міського голови і голови Київської міської державної адміністрації.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися