Маршрутки по 20 гривень, а електричка по 70: в КМДА розповіли про подорожчання проїзду

У столиці може зрости проїзд в маршрутках до 20 гривень, а в міській електричці до 70

У столичної влади розповіли про пропозиції перевізників щодо подорожчання тарифів на разовий проїзд в міському транспорті. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник в інтерв'ю виданню "Сегодня".

За словами чиновника, перевізники хочуть підвищити вартість проїзду в маршрутках до 20 гривень, а собівартість разового проїзду в київській міській електричці перевищує 70 гривень, коли сьогодні квиток на неї коштує 6,21 гривень. Він зазначив, що інші види транспорту обходяться місту набагато дешевше.

Поворозник заявив, що влада буде вивчати розрахунки перевізників і пообіцяв, що городяни отримають систему проїзних, які дозволять економити на оплаті проїзду.

Нагадаємо, що в столиці України почали діяти нові правила карантинних обмежень, які стосуються перевезень пасажирів в автомобільному, залізничному та авіаційному транспорті. Про це повідомили в прес-службі Міністерства охорони здоров'я України.

Відомо, що нові правила почали діяти з 21 жовтня, вони стосуються міжміських автобусних, залізничних і авіаперевезень пасажирів. Тепер, пересуватися транспортом між областями можна тільки за наявності сертифіката про вакцинацію від COVID-19 або ж з ПЛР-тестом, який був зроблений не більш ніж за 72 години до поїздки.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися