У Києві злетіли тарифи на опалення: хто буде платити більше

У столиці різко подорожчали тарифи на тепло, киянам роз'яснили, кого вони торкнуться

У Києві різко підвищили тарифи на опалення, однак подорожчання вартості тепла торкнулося тільки окремі категорії споживачів. Для більшості киян тариф залишиться незмінним. Про це повідомляє видання "Апостроф".

Відомо, що тарифи зросли для комерційних, бюджетних і релігійних організацій. Для побутових споживачів тарифи залишаться на торішньому рівні. Ті, кого торкнеться подорожчання, будуть платити 2876 гривень за 1 Гкал тепла, хоча раніше платив +1654 гривні.

Нагадаємо, що в столичній владі розповіли про пропозиції перевізників щодо подорожчання тарифів на разовий проїзд в міському транспорті. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

За словами чиновника, перевізники хочуть підвищити вартість проїзду в маршрутках до 20 гривень, а собівартість разового проїзду в київській міській електричці перевищує 70 гривень, коли сьогодні квиток на неї коштує 6,21 гривень. Він зазначив, що інші види транспорту обходяться місту набагато дешевше.

Поворозник заявив, що влада буде вивчати розрахунки перевізників і пообіцяв, що городяни отримають систему проїзних, які дозволять економити на оплаті проїзду.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися