У Київській області вперше за 48 років відремонтують дорогу (ФОТО)

В останній раз ремонт на цій дорозі робили в 1973 році

На автодорозі Р-17 Біла Церква - Тетіїв - Липовець - Гуменне - / М-12, що проходить по території Київської та Вінницької областей та має протяжність практично 170 км, роблять ремонт. Про це повідомляє пресслужба Служби автомобільних доріг в Київській області.

За інформацією джерела, в рамках президентської програми Велике будівництво буде відремонтовано 31 кілометр автодороги. Вже до кінця поточного року планується зробити 15 км, а іншу частину ремонтуватимуть вже у 2022 році.

picture

Відзначається, що ремонт проводиться на найбільш зруйнованих ділянках дороги. Робочі фрезерують асфальтобетонне покриття. Разом з тим проводяться роботи по влаштуванню нижнього шару з крупнозернистого асфальтобетону.

В ході ремонтних робіт буде влаштовано два шари асфальтобетонного покриття, зроблено укріплення узбіччя, зроблена нова розмітка і заміна дорожніх знаків на нові.

До слова, 1969-1973 рр. від міста Біла Церква до Тетіїва був проведений капітальний ремонт з асфальтобетонним покриттям та розширенням проїзної частини до 7 м. З тих самих пір, тобто 48 років, ремонтні роботи на цій автодорозі не проводилися.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на Русанівських садах активно будують метро на Троєщину. На Подільсько-Воскресенському мосту вже закладено кілька станцій метро. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області на п'ять днів перекриють міст. Перекриття рух автомобільного транспорту відбудеться в зв'язку з проведенням ремонтних робіт на мосту по вулиці Дружби. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися