У Києві висадили десятки тисяч квітів (ФОТО)

Озеленення території провели у Дніпровському районі

У Дніпровському районі Києва висадили 21,5 тисяч дворічних та багаторічних квітів. Про це повідомили у місцевій районній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними Дніпровської райдержадміністрації, столичні комунальники покращують естетичний вигляд зелених зон району на балансових територіях. Лише за два дні на кількох локаціях висадили десятки тисяч квітів. Озеленення територій провели на Трухановому острові, вздовж парку на вулиці Шумського, вулиці Малишка, а також по вулиці Червоноткацькій та на бульварі Ярослава Гашека.

Навесні висаджені рослини заквітують на зелених зонах Дніпровського району, зазначили в РДА. Кияни та гості столиці зможуть насолодитися квітковими композиціями з незабудок, маргариток, лаванди, наперстянки та інших квітів. 

Нагадаємо, у київському парку Співоче поле працює виставка хризантем під назвою "Історія кохання". Квіткові композиції на любовну тематику створили з понад мільйона бутонів хризантем. З 1 жовтня на Співочому полі можна побачити квіткові фігури про космічну любов, варіації жуйок "Love is", плюшевих ведмедиків Teddy, човен у тунелі любові, закоханих єдинорогів та Купідона.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, де у Києві можна відвідати виставку сталевих фігур персонажів фантастичних фільмів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися