В аеропорт "Бориспіль" з Амстердама прибули пінгвіни (ФОТО)

Тварини вирушили у свій новий будинок

У Міжнародний аеропорт "Бориспіль" прибули з Амстердама три самки пінгвінів Гумбольдта — Шарлотта, Агата і Маргарет. Про те повідомляє пресслужба аеропорту.

За словами джерела, особливих гостей швидко доставили від літака до вантажного термінала. Після митного контролю тварини вирушили в Харківський зоопарк, в якому вони тепер будуть жити.

picture

Повідомляється, що пінгвінів Харківському зоопарку передали із зоопарку міста Бохум в рамках програми Європейської асоціації зоопарків та акваріумів (ЄАЗА). Головна мета — збереження і розмноження даного виду. Незабаром, за планом, у Харківському зоопарку з'явиться ще близько десяти пінгвінів.

До слова, опинившись у своєму новому будинку, пінгвіни відразу освоїлися і розташувалися в басейні. У пресслужбі аеропорту також зазначають, що на сьогодні такий вид пінгвінів можна побачити в Україні виключно в Харкові.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у ветеринарній клініці в Київській області стався досить незвичайний випадок. Чоловік відвіз свою собаку на стрижку, а їй помилково зробили стерилізацію. Подробиці події читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві зоозахисники врятували з квартири помираючих тварин. Довгий час вони жили без їжі та води. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.
Джерело: https://kbp.aero/ru/news/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися