Жили поруч з трупами: в Києві зоозахисники врятували з квартири помираючих тварин (ФОТО)

На господиню написали заяву в поліцію

Столичні зооактівісти врятували життя тваринам, які жили в жахливих умовах без їжі та води. У тій же квартирі знайшли вже мертвих тварин. Про це повідомляється на сторінці UAnimals в Facebook.

За словами зоозахисників, до них звернулися мешканці одного з будинків і розповіли, що у квартирі по сусідству утримують понад десять тварин. Як виявилося, вихованці вже довгий час перебували без їжі, води та вигулу.

picture

Активісти повідомляють, що не змогли пройти повз цієї історії, тому звернулися із заявою в поліцію. Потім разом з правоохоронцями вони навідалися в цю квартиру.

picture

До того моменту деякі тварини вже померли, проте багатьох таки вдалося врятувати з цієї пекельної квартири. Серед них кролик, шиншила, п'ятеро кошенят, цуценя, чотири собаки та кішка.

picture

Всі ці тварини у вкрай жахливому стані та виснажені. Зараз вони перебувають під наглядом зоозахисників.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що
зоозахисники врятували сову зі столичного шоу-бару. Птах перебував у постійному шумі, кальянному димі і яскравому світлі. Такі умови є неприпустимими для утримання цієї сови. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області у рятувальників з'явився пухнастий вихованець. Привізши тварину в пожежну частину, її посадили у комфортну клітку і дали їй все необхідне. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися