"Батьківщину" взяло під контроль будівельне лобі Києва, - колишній член партії

Колишній член "Батьківщини" Ольга Веремеєнко розповіла, чому пішла з партії

Київську партійну організацію "Батьківщина" остаточно взяло під контроль будівельне лобі Києва. Про це розповіла колишній депутат від партії "Батьківщина" Ольга Веремеєнко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 24 липня Ольга повідомила про те, що йде з "Батьківщини". Вона 20 років була членом партії та очолювала Оболонську районну організацію.

"Чому я так роблю? Відповідь дуже проста - Київська партійна організація "ВО "Батьківщини" остаточно взята під контроль будівельним лобі Києва. Я не для того стільки часу, сил і ресурсів поклала на благо загального результату, щоб тепер відстоювати інтереси забудовників" - пояснила Веремеєнко.

За її словами, вона не хоче діяти на шкоду київської громади, тому і залишає організацію. Ольга подякувала виборцям та колишнім колегам, а також уточнила, що більше не несе відповідальності за дії партії "ВО "Батьківщина".

"Я не можу діяти на шкоду громаді Києва. Я не можу беззаперечно і мовчки голосувати так, як скаже новоявлене керівництво Київської партійної організації "ВО "Батьківщини". Адже це суперечить моїм принципам, шкодить Києву і киянам", - резюмувала Веремеєнко.

Раніше "Коментарі" розповіли на чому заробляє нардеп Вадим Столар.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися