Київ переходить в "червону" зону: школи відправляють на карантин

Через перехід столиці в червону зону всі міські школи йдуть на карантин

Столична влада повідомила про відправку всіх шкіл міста на карантин через швидкого переходу в "червону" зону карантинних обмежень. Діти будуть сидіти вдома як мінімум два тижні. Про це повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник в ефірі телеканалу "Україна 24".

За його словами, через прийдешнього локдауна прийнято рішення про відправку на карантин усіх шкіл Києва, він триватиме два тижні. Рішення вступає в силу з суботи, 23 жовтня.

Нагадаємо, що раніше столична влада дала відповідь щодо роботи київського метрополітену в "червоній" зоні карантинних обмежень, введення яких розглядатимуть 22 жовтня. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник в інтерв'ю виданню "Сегодня".

За словами чиновника, метрополітен продовжить звичну роботу в звичайному режимі. Спеціальні пропуску для проїзду в підземці і наземному транспорті влади видавати поки не планують. Поворозник зазначив, що сьогодні немає підстав для зупинки роботи громадського транспорту в Києві.

Він нагадав, що в місті вже один мільйон щеплених людей, які зможуть жити повноцінним життям і користуватися метро при наявності так званого ковід-сертифікату.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.

Джерело: https://t.me/ukraina24tv


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися