У Києві з'явився незвичайний арт-об'єкт (ФОТО)

Незабаром інсталяцію приберуть з площі

Театральну площу Києва деякий час буде прикрашати незвичайний пам'ятник під назвою "Непередбачувані обставини". Про це повідомляє видання "Сегодня".

За словами джерела, скульптуру відкрили в рамках артпроєкту "Без обмежень". Однак фігура на Театральній площі не залишиться назавжди. Вже 1 грудня її приберуть.

Автор інсталяції Михайло Деяк розповів, що незвичайний вид скульптури підштовхує глядачів задуматися над деякими важливими питаннями та знайти на них же відповідь для самого себе. Тобто, у людини формується діалог з собою і з простором навколо нього.

picture

Артпроєкт "Без обмежень" створений для того, щоб дати людям можливість доторкнутися стикнутися з сучасним мистецтвом.

Варто відзначити, що виставкові майданчики проєкту не мають одного єдиної адреси. Якщо сьогодні інсталяція знаходиться на Театральній площі, то вже через місяць вона буде в іншому місці, а можливо в іншому місті або країні.

Творці артпроєкту неспроста вибрали саме Театральну площу в цей раз. За їх словами, на тлі старовинної будівлі Національної опери України інсталяція виглядає зухвало і привертає до себе увагу проходять повз людей.

picture

Фото: Facebook.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві в парку відкрили пам'ятник Степанові Бандері. У церемонії відкриття взяли участь люди в формі бійців Української повстанської армії. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в одному з районів Києва відкрили новий пам'ятник воїнам-героям антитерористичної операції, які загинули під час російсько-української війни. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися