В одному з районів Києва відкрили новий пам'ятник (ФОТО)

До створення цілісного меморіального комплексу були залучені учасники Революції Переваги та учасники АТО/ООС, сім'ї загиблих, а також громадськість

До Дня захисників і захисниць України в Дарницькому районі столиці було відкрито новий пам'ятний знак воїнам-героям антитерористичної операції, які загинули під час російсько-української війни. Про це повідомляється в пресслужбі Київської міської державної адміністрації.

picture

Ця війна забрала життя 400 киян. З них 34 людини були жителями Дарницького району міста. За словами заступника голови КМДА Марини Хонди, цей пам'ятний знак повинен стати не тільки місцем скорботи та покладання квітів, а й нагадуванням про те, що війна триває донині.

picture

Відзначимо, що спорудження пам'ятного знака почалося в сквері в жовтні поточного року. Даний пам'ятник стане частиною цілісного меморіального комплексу, присвяченого захисникам України по Дарницького району і включає в себе відразу три окремі локації — це "Пам'ятник воїнам АТО", меморіальна композиція "Пам'яті героїв євромайдан" (на площі біля Дарницького РДА) і Меморіальна дошка дарничанам, загиблим в АТО (на першому поверсі Дарницької РДА).

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Святошинському районі відкрили сквер. В оновленому парку з'явився пам'ятний знак святошинців, загиблим в АТО на Сході України. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що до Дня захисника України в Київській області відкриють пам'ятник за півмільйона гривень. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Кулибин

14 жовтня 2021, 21:20

А почему не бандерой, мазепойь, шухевичем и гитлером?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися