До Дня захисника України в Київській області відкриють пам'ятник за півмільйона гривень (ФОТО)

Відкриття відбудеться 14 жовтня

У місті Бровари до Дня захисника України відкриють новий пам'ятник бійцям АТО на майдані Свободи. Про це повідомляється на сторінці Brovarymedia в Facebook.

Протягом декількох років питання відкриття пам'ятного знака залишався відкритим, оскільки на нього просто не вистачало коштів. Потім у зв'язку з тривалою паузою в спорудженні об'єкта, збільшилася вартість матеріалів. На пам'ятник стало не вистачати каменю і міді.

Цього року пам'ятний знак був повністю добудований і встановлений. Відзначається, що на проєктування було витрачено 96 тисяч гривень, будівництво пам'ятника і постаменту обійшлося більш ніж у 250 тисяч гривень, технічний нагляд — понад 6 тисяч гривень. Також варто відзначити, що в ході останньої сесії міської ради на будівництво пам'ятника виділили додатково 250 тисяч гривень.

Тепер уже повністю готовий пам'ятник готовий до відкриття. 14 жовтня, в День захисника України, о 11:45 пройде урочисте відкриття.

picture

До слова, в цей день в місті також очікуються наступні заходи:

- молитва за Україну та загиблими захисниками України

- церемонія нагородження

- концертна програма за участю гурту Living Rocks

Місце і час проведення:

Парк культури та відпочинку "Перемога" (сцена біля арки), з 12:00 до 14:00.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в столиці відкрили сквер. У парку з'явилася спортмайданчик з тренажерами, спортивне поле, столи з шаховими дошками, дитячий майданчик для дітей, а також екозона. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що як відсвяткують в Києві День захисника України. Уже складено план заходів на цей день. Подробиці читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися