У Київській області пройде ярмарок: деякі вулиці будуть перекриті

У зв'язку з проведенням ярмарку будуть перекриті деякі вулиці

У місті Бровари, що на Київщині, відбудеться ярмарковий захід з продажу харчових продуктів, сільськогосподарської продукції, а також непродовольчих товарів. Про це пише видання "Трибуна-Бровари", посилаючись на розпорядження мера на сайті міськради.

За інформацією джерела, ярмарок відбудеться в суботу, 23 жовтня, на бульварі Незалежності. Гості заходу зможуть придбати сільськогосподарську продукцію, різні продукти та товари.

Початок ярмарку заплановане на 8:00. Триватиме цей захід до 18:00. Вхід вільний для всіх бажаючих.

Варто зазначити, що у зв'язку з проведенням ярмарку рух транспорту від перетину вулиці Незалежності з вулицею Гагаріна до заїзду перед міським культурним центром "Прометей", буде перекрито з 8:00 до 18:00. Транспорт в цей час буде курсувати вулицями Короленка, Марії Лагунової, Гагаріна, Героїв УПА.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в столиці   пройдуть традиційні сільськогосподарські ярмарки. Про те, де і коли будуть проходити ярмарки, дізнайтеся в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві відбудеться освітній фестиваль управлінської майстерності Kyiv EdFest 'autumn21 в змішаному форматі — офлайн і онлайн. Захід проведуть освітні установи Києва спільно з Департаментом освіти та науки КМДА. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися