У Києві відбудеться освітній фестиваль: подробиці

Захід анонсували у столичній мерії

У Києві відбудеться освітній фестиваль управлінської майстерності Kyiv EdFest 'autumn21. Про це повідомили у Київській державній міській адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

Захід відбудеться у столиці на наступному тижні у змішаному форматі — офлайн та онлайн. Фестиваль проведуть освітні заклади Києва спільно з Департаментом освіти і науки КМДА із 25 до 29 жовтня.

У столичній мерії поінформували, що під час канікул для освітян на різну тематику організують лекції, майстер-класи, тренінги та семінари. Організатори фестивалю вважають, що захід зможе надихнути педагогів Києва на успішне продовження навчального року. Охочі взяти участь можуть зареєструватися за посиланням.

У Києві можуть продовжити осінні канікули в школах до 3-4 тижнів через погіршення ситуації із захворюваністю на COVID-19. За словами головного санітарного лікаря України Ігоря Кузіна, канікули, швидше за все, будуть продовжені, проте не на надто тривалий термін. Якщо зараз вони тривають два тижні, то йде дискусія про продовження до 3-4 тижнів. Він зазначив, що зараз у лікарнях знаходяться багато дітей з COVID-19. Діти активно беруть участь в епідемічному процесі, а велика кількість класів закривається через випадки хвороби серед вчителів або учнів. У такому випадку весь клас вважається контактним і йде на карантин.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що діти у всіх столичних школах підуть на осінні канікули за графіком — з 25 жовтня. У столичній мерії зазначили, що немає причин для дострокового початку канікул.

Читайте також, що у Броварах на вулиці Олімпійської планують побудувати новий навчальний заклад.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися