Важливо для водіїв: в Києві з'явилася нова дорожня розмітка (Фото)

У Солом'янському районі української столиці з'явилася нова дорожня розмітка

У Солом'янському районі української столиці на вулиці Солом'янська з'явилася нова дорожня розмітка, яку нанесли на перехресті. Вона буде використовуватися для фіксації порушень правил дорожнього руху. Про це повідомили на Telegram-каналі "Київ зараз".

Відомо, що нова дорожня розмітка на вулиці Солом'янська допомагатиме камерам відеоспостереження реєструвати і фіксувати автомобілі, які зупиняються в центрі перехрестя і блокують його.

Нагадаємо, що в столиці частково перекрили рух транспортних засобів на естакаді Південного мосту через проведення ремонтних робіт - дорожники замінять деформаційні шви.

Відомо, що обмеження руху транспорту в напрямку лівого берега буде діяти до 15 грудня. На естакаді Південного мосту проведуть роботи по ремонту опор з заміною деформаційних швів. Сам ремонт почався ще в початку серпня, проте весь період він тривав під проїзною частиною ..

До середини грудня ділянку буде частково перекритий для проїзду, за даний період дорожники запланували заміну 4-6 деформаційних швів, всього на Південному мосту їх залишилося замінити 18 штук.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.

Джерело: https://t.me/kyiv_n/12497


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Україна

25 жовтня 2021, 22:53

путин - ХУЙЛО

Зеля

25 жовтня 2021, 11:12

Зеля - хуйло!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися