Стало відомо, коли Київ переведуть в "червону" зону карантину

У Верховній Раді України назвали дату переходу столиці в червону зону карантину

У Верховній Раді України розповіли про те, коли в столиці будуть приймати рішення про перехід міста в режим "червоної" зони карантинних обмежень. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив нардеп від "Слуги народу" і глава Комітету з питань здоров'я нації Михайло Радуцький.

За його словами, режим "червоної" зони карантину можуть ввести вже 27 жовтня. Депутат зазначив, що сьогодні в місті діє режим "помаранчевої" зони карантину. Це означає дотримання масочного режиму і соціальної дистанції. Радуцький заявив, що вже найближчим часом через погіршення ситуації з COVID-19 місто може опинитися в "червоній" зоні.

Нагадаємо, що раніше столична влада дала відповідь щодо роботи київського метрополітену в "червоній" зоні карантинних обмежень. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник в інтерв'ю виданню "Сегодня".

За словами чиновника, метрополітен продовжить звичну роботу в звичайному режимі. Спеціальні пропуску для проїзду в підземці і наземному транспорті влади видавати поки не планують. Поворозник зазначив, що сьогодні немає підстав для зупинки роботи громадського транспорту в Києві.

Він нагадав, що в місті вже один мільйон щеплених людей, які зможуть жити повноцінним життям і користуватися метро при наявності так званого ковід-сертифікату.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися