Кличко зробив важливе кадрове призначення в КМДА: подробиці

Міський голова столиці Віталій Кличко зробив нове кадрове призначення

Міський голова української столиці Віталій Кличко зробив нове кадрове призначення у міській владі. Про це стало відомо з відповідного документа, який опублікований на сайті Київської міської державної адміністрації.

Йдеться про призначення Фочук Ірину Петрівну на посаду заступника начальника відділу забезпечення діяльності постійних комісій Київської міської ради під питаннях гуманітарної політики. Її посадовий оклад складе 6600 гривень на місяць.

Нагадаємо, що раніше Віталій Кличко офіційно розповів про зустріч з Президентом України Володимиром Зеленським, яка відбулася 19 жовтня на Банковій. Про це градоначальник повідомив на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, він почитав заголовки в ЗМІ і побачив там мало правди, так як багато було приписано анонімним джерелам. Кличко зазначив, що є сили в його оточенні і оточенні президента Зеленського, які не бажають конструктивного діалогу між главою держави і мером столиці.

Кличко сказав, що зустріч із Зеленським була діловою і продуктивною, вони говорили про рішення міських проблем і інших викликах.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися