У Києві масово відключили світло: список адрес

У столиці 25 жовтня масово відключили електропостачання по ряду адрес

У столиці 25 жовтня масово відключили електропостачання по ряду адрес, без світла будуть сидіти багато житлових будинків, офіси і різні установи. Про це повідомили на офіційному сайті компанії ДТЕК "Київські електромережі".

Відомо, що причиною масового відключення стали ремонтні роботи. У перевазі відключення світла торкнеться жителів Оболонського району та лівого берега Києва. Повний список відключення електроенергії на 25 жовтня можна подивитися за посиланням .

Нагадаємо, що в Києві можуть обмежити споживання електроенергії через збитковість газових теплоелектроцентралей (ТЕЦ). З відповідною заявою виступили в "Київтеплоенерго".

У столицю можуть повернути віялові відключення електроенергії під час опалювального сезону через зростання вартості природного газу. В "Київтеплоенерго" заявили, що виробництво електроенергії для ТЕЦ стало збитковим, а газові теплоелектроцентралі - неконкурентоспроможними.

У комунальному підприємстві пояснили, що собівартість газової електроенергії зараз втричі перевищує собівартість вугільної, однак через низькі запаси вугілля існує загроза віялових відключень електроенергії в зимовий період. У КП "Київтеплоенерго" нагадали, що дві столичні газові теплоелектроцентралі забезпечують близько 70% потреб Києва в теплі і 60% потреб в електроенергії.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися