Київська область залишилася без світла: повний перелік адрес

На Київщині 27 жовтня масово відключили електропостачання

У Київській області 27 жовтня заплановано масові відключення електроенергії за низкою адрес. Причиною стало проведення ремонтних робіт на підстанціях. Про це повідомили на офіційному сайті компанії ДПЕК "Київські електромережі".

Відомо, що для того, щоб забезпечити безпеку співробітників при усуненні дефектів, технічному переоснащенні та підключенні нових клієнтів світло відключать у Баришівському, Ірпінському, Білоцерківському, Миронівському, Сквирському, Богуславському, Бориспільському, Бородянському, Володарському, Таращанському, Згурівському, Іванків , Переяславському, Рокитнянському, Києво-Святошинському, Макарівському, Ставищенському, Васильківському, Вишгородському, Тетіївському, Фастівському та Яготинському районах регіону.

Повний список адрес відключення електропостачання 27 жовтня можна переглянути за посиланням .

Нагадаємо, що у Києві можуть обмежити споживання електроенергії через збитковість газових теплоелектроцентралів (ТЕЦ). З відповідною заявою виступили у "Київтеплоенерго".

У столицю можуть повернути віялові відключення електроенергії під час опалювального сезону через зростання вартості газу. У "Київтеплоенерго" заявили, що виробництво електроенергії для ТЕЦ стало збитковим, а газові теплоелектроцентралі є неконкурентоспроможними.

У комунальному підприємстві пояснили, що собівартість газової електроенергії наразі втричі перевищує собівартість вугільної, проте через низькі запаси вугілля існує загроза віялових відключень електроенергії в зимовий період. У КП "Київтеплоенерго" нагадали, що дві столичні газові теплоелектроцентралі забезпечують близько 70% потреб Києва у теплі та 60% потреб у електроенергії.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися