Київська область переходить до "червоної" зони карантину: названо дату

Державна комісія ухвалила рішення про перехід Київської області до "червоної" зони карантину

Державна комісія з надзвичайних ситуацій ухвалила рішення про переведення Київської області до так званої "червоної" зони карантинних обмежень. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міністр з питань громад та територій Олексій Чернишов.

За його словами, комісія ухвалила рішення про переведення до "червоної" зони Київської, Івано-Франківської, Житомирської, Луганської, Хмельницької, чернігівської та Львівської областей з 30 жовтня. Чиновник зазначив, що ситуація зі зростанням захворюваності дуже складна, а кількість госпіталізованих зростає.

Нагадаємо, що у разі запровадження "червоної" зони всі установи та підприємства працюватимуть виключно за наявності 100% кількості вакцинованого персоналу. Зокрема, це стосується закладів харчування, торгових центрів та непродовольчих магазинів. Кожен співробітник має бути вакцинований. Мається на увазі вакцинація двома дозами.

У "червоній" зоні столична влада не впроваджуватиме спеціальних перепусток у громадському транспорті, який працюватиме в штатному режимі. Однак, за дотриманням санітарних норм посилять контроль.

Після посилення карантину до рівня "червоної" зони працюватимуть виключно ті дитячі садки та інші навчальні заклади, де вакциновано весь персонал.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Коля

28 жовтня 2021, 12:39

Сначала уроды с Рады пусть вакцинируются.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися