На столичному вокзалі перенесли пункт вакцинації: мапа

У приміщенні вокзалу було встановлено зручну навігацію, яка допоможе знайти пасажирам пункт вакцинації.

У столиці на Центральному залізничному вокзалі було перенесено пункт вакцинації. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Укрзалізниця.

Так, за інформацією джерела, пункт вакцинації на Центральному залізничному вокзалі Києва було перенесено до Синьої зали. Це було зроблено для зручності пасажирів, а також з огляду на збільшення попиту.

У Синьому залі є спеціальна розмітка для дотримання дистанції, кабінет для лікарів, а також місця, де можна дочекатися своєї черги або за рекомендацією лікаря перечекати деякий час після вакцинації. У приміщенні вокзалу було встановлено зручну навігацію, яка допоможе знайти пасажирам пункт вакцинації.

У пресслужбі також зазначили, що на сьогодні Київ є одним із міст-лідерів за кількістю вакцинованих. Менше ніж за тиждень у пункті на Центральному залізничному вокзалі вакцинувалися майже 1500 осіб.

Укрзалізниця нагадує, що пункти вакцинації є ще на території 22 вокзалів на території усієї України.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві та області без щеплення від коронавірусу не допустять на роботу. Коли і для кого почнуть діяти такі норми, дізнайтесь у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що "Бориспіль" відновив роботу пункту вакцинації. Наразі центр відкрився у тестовому режимі. Вакцинація відбувається вакцинами Pfizer, CoronaVac, AstraZeneca. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися