У Києві відкрився міжнародний фестиваль FAB 2021

Київ став локацією для проведення Міжнародного Фестивалю FAB 2021: цей захід присвячений архітектурі та будівництву, а також основним напрямам розвитку цих галузей.

Для жителів Києва, так само як і для його вихідців у сфері архітектури та будівництва, стало приємною новиною відкриття Міжнародного Фестивалю FAB 2021. Основною метою заходу є метаморфози звичайних будівельних виставок таким чином, щоб вони стануть чудовим багатопрофільним бізнес-простором, в якому зберуться одні з найбільших популярних напрямків урбаністики, архітектури, будівництва, дизайну та міського благоустрою.

Журналісти повідомляють, що основними напрямками фестивалю можна назвати урбаністику, архітектуру та дизайн, Activе house, а також інклюзію, доступність та універсальність дизайнів інтер'єру та екстер'єру.

На кожен напрямок творці фестивалю розробили безліч спеціалізованих фестивальних заходів, завдяки яким будуть охоплені всі актуальні теми сучасного будівництва та архітектури, а також цільова аудиторія фестивалю.

Експозиційною частиною заходу стануть компанії, що належать членам основної цільової аудиторії (архітекторам, дизайнерам, представникам органів місцевої влади тощо).

Поспішаємо також нагадати, що 26 жовтня у Києві відкрився форум для художників Manifest.Pro.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ирина

27 жовтня 2021, 19:45

Я здесь https://vsekottedzhi.com.ua/news/festival-arhitektury-i-stroitelstva-fab-2021 читала, что "Вход бесплатный, при условии заказа пригласительного на сайте www.invitation.kiev.ua". Может кому-то пригодится)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися