На Київщині реконструюють центральну площу (ФОТО)

У зв'язку з ремонтними роботами під'їзд автомобільного транспорту до торговельних установ заборонено.

У місті Яготин, що на Київщині, розпочато капітальний ремонт центральної площі. Про це повідомляється у пресслужбі Яготинської міської ради.

За інформацією джерела, ремонтні роботи проводяться у рамках програми "Будівництво, реконструкція та ремонт об'єктів інфраструктури Київської області". Кошти на реконструкцію виділяються з обласного бюджету. Замовником є Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації.

picture

Будівельні роботи на майдані по вул. Незалежності (з боку магазину "Універмаг") було розпочато 26 жовтня. В рамках ремонту планується зняття старого шару асфальтного покриття, а також встановлення тротуарної плитки. У пресслужбі зазначають, що там зроблять пішохідну зону для відпочинку.

picture

Також повідомляється, що у зв'язку з проведенням реконструкції площі під'їзд автомобільного транспорту до торговельних установ заборонено. Міська влада просить городян з розумінням поставитися до тимчасових обмежень.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що Кличко повідомили, що підтримують громадську ініціативу зі створення парку "Осокорки". Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві триває реконструкція "Стежки здоров'я". На цей об'єкт доброустрою виділили 11 мільйонів гривень. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися