На Дарниці стартував пілотний проект безбар'єрного пересування

Вулиці Києва незабаром стануть ще більш пристосованими для пересування ними людей з особливими потребами.

Наразі маломобільні групи населення Києва все частіше стикаються з такою проблемою, як непристосованість шляхів пересування.

Повідомляється, що практично всі адміністративні будинки Дарницького району Києва є недоступними для маломобільних громадян. Що стосується таких структур як з'їзди та переходи – з ними все ще плачевніше, оскільки на деяких із цих структур бордюри можуть досягати 50 мм у висоту.

Депутатом Київської Ради Григорієм Маленком було зроблено заяву про те, що для нього цей проект є дуже важливим. Тому він та його команда попрацювали над підготовкою звернень та внесли до них добірку найпроблемніших ділянок району. Повідомляється також, що роботи в місті почнуться вже зовсім скоро, а отже, маломобільні групи населення отримають більший комфорт у пересуванні.

Першочергово буде модифіковано вул. Драгоманова, вул. Петра Григорека, вул. Ревуцького, Харківське шосе, вул. Анни Ахматової.

Григорій Маленко закликає мешканців Дарниці брати активну участь у метаморфозах району. Зробити це пропонується так: необхідно зафіксувати на фото проблемні місця району, які згодом стануть частиною проекту.

Нагадуємо, що у Київській області розпочалася реконструкція центральної площі .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися