Мітинг у Києві: перевізники блокують дороги через карантинні обмеження (ВІДЕО)

Мітингувальники висловили владі свої умови

У центрі Києва сьогодні відбувається мітинг перевізників, які вийшли страйкувати через карантинні вимоги. Про це повідомляє ТСН.

Перевізники обурені розмірами штрафів, які їм доведеться сплачувати у разі роботи за встановленими вимогами під час карантинних обмежень. Джерело повідомляє, що йдеться про 170 тисяч гривень за невакцинованих водіїв громадського транспорту.

Також учасники акції вимагали від Кабміну дозволу возити пасажирів, не перевіряючи у них COVID-сертифікати. До речі, на початку перевізники заявили, що якщо до них вийдуть представники Кабінету Міністрів, вони не влаштовуватимуть мітинг. Представники таки вийшли, і наголосивши, що з вимогами ознайомилися, пішли.

Учасники акції перекривали рух вулицею Грушевського. У ситуацію втрутилися правоохоронці та розділили мітингувальників з обох боків дороги, звільнивши шлях для транспортних засобів. До речі, водіям радять об'їжджати цю ділянку дороги, оскільки є більша ймовірність опинитися у заторі через проведення мітингу.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що Державна комісія ухвалила рішення про перехід Київської області до "червоної" зони карантину. Ситуація з ростом захворюваності дуже складна, а кількість госпіталізованих зростає. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що столична влада дала відповідь щодо роботи київського метрополітену у "червоній" зоні карантинних обмежень. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися