У Київській області у школі збудують їдальню за 21 млн гривень

До кінця наступного року будівництво буде завершено

У місті Біла Церква Київської області будуватимуть їдальню в загальноосвітній школі №18. Роботи коштуватимуть більш ніж 21 млн гривень. Про це повідомляє видання "КиевVласть", посилаючись на інформацію електронної системи публічних закупівель ProZorro.

За словами джерела, до кінця наступного року будівельні роботи у школі на вулиці Шевченка, 33 мають бути завершені. Загалом їдальня коштуватиме 21,24 млн гривень. На замовлення міської влади проєктом займатиметься ТОВ "Білоцерківрозоптторг".

До списку необхідних завдань входить облаштування системи каналізації, вентиляції, водопостачання, пожежної системи, електроосвітлення, а також встановлення технологічного обладнання, блискавкозахисту, дощової каналізації та проведення тепломережі.

Історія цієї школи починається далекого 1898 року. Тоді на цьому місці було збудовано двокласне сільське училище. Освітня установа змінювала назви, статус, номери. 1966 року було сформовано школу №18. З того часу вона мала класи з 1 по 11 і була названа "середня школа" №18. У 1999 році перейменована на Загальноосвітню школу №18.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що ще одна школа у Києві перейшла на "шведський стіл" у їдальні. Тепер діти можуть самостійно обирати їжу, яка їм подобається. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що на Троєщині з'явиться нова школа на 36 класів. Рішення про створення школи, за словами чиновника, дозволить зменшити "маятникову міграцію", оскільки через відсутність навчальних закладів багато мешканців змушені возити своїх дітей до шкіл за межі мікрорайону, а це завдає маси незручностей. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Вячеслав

29 жовтня 2021, 02:37

за ці гроші можно нову школу постпвить

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися