Ще одна школа в Києві перейшла на “шведський стіл” і їдальні

Тепер діти можуть самостійно обирати їжу, яка їм до вподоби

У столичних школах продовжують впроваджувати модель мультипрофільного харчування. Так, лінію мультипрофільного харчування запущено ще в одній школі -  в спеціалізованій школі № 181 ім. Івана Кудрі, що на Печерську. Про це повідомили у Департаменті освіти і науки Києва.

picture

Тепер діти можуть самостійно обирати їжу, яка їм до вподоби. Це, до слова, економить бюджет школи, адже не доводиться викидати їжу, яку діти не з'їли, бо не люблять.

picture

На фотографіях видно, що в їдальні є кілька страв на вибір: картопля, рис, гречка, салати,  котлети, відбивні тощо. 

Як писали "Коментарі", у місті Бровари, що на Київщині, на вулиці Олімпійської незабаром може з'явитися нова загальноосвітня школа. В ході останньої сесії міської ради було прийнято рішення про будівництво навчального закладу. Повідомляється, що нова школа буде розташована в районі Торгмашу.

Як повідомляли "Коментарі", у Києві значно подорожчало сало. Експерти зазначають, що зараз на деяких ринках його цінник буде вищим, ніж у деяких видів м'яса.

На сьогодні на київському ринку один кілограм сала обійдеться покупцеві практично у 100 гривень. Якщо говорити про генеральське сало, яке отримують від сальних порід свиней, годованих на домашньому раціоні, то його вартість доходить до 300 гривень за кілограм.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися