У Києві різко злетіли тарифи на газ: скільки доведеться платити

У столиці різко подорожчали тарифи на газ на листопад 2021 року, постачальники підняли ціну

Для мешканців столиці у листопаді 2021 року подорожчають тарифи на газопостачання, деякі компанії-постачальники підняли місячні тарифи на газ для населення майже до 40 гривень. Про це стало відомо на сайтах компаній-постачальників.

Відомо, що компанія "ТАС Енергія країни" у листопаді пропонує газ по 38,35 гривні за кубометр, при цьому річний тариф становить 11,22 гривні за кубометр. Компанія "Галнафтогаз" зберегла місячний тариф на листопад на рівні 7,99 гривні за кубометр. Місячні тарифи компанії YASNO складає 8,46 гривень за кубометр, проте ця ціна діє тільки для наявних клієнтів.

Нагадаємо, що столична влада затвердила нові тарифи на опалення та гарячу воду для населення міста на опалювальний сезон 2021-2022 років. Про це стало відомо із відповідного розпорядження, яке опубліковано на сайті Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що на сьогоднішній день згідно з документом тарифи на опалення в Києві складаються 1654,41 гривень за 1 Гкал з ПДВ. Ідентичний тариф діяв у столиці та минулого опалювального сезону.

Тариф на гарячу воду в цьому опалювальному сезоні складе 97,89 гривень за один кубометр з ПДВ. Після закінчення опалювального сезону гаряча вода коштуватиме 119,83 гривень за кубометр з ПДВ, що дорожче на 22%.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися