Проїзд тільки для вакцинованих: як працюватиме транспорт під час локдауну у Києві

У столиці з 1 листопада вводять режим жорстких карантинних обмежень, місто переходить у "червону" зону

У столиці вже з 1 листопада запроваджують режим жорстких карантинних обмежень, місто переходить у "червону" зону карантину. Міський голова Віталій Кличко розповів про роботу транспорту. Про це повідомили на сайті Київської міської державної адміністрації.

За його словами, користуватися транспортом зможуть ті громадяни, які мають при собі сертифікат про вакцинацію від COVID-19 або актуальний негативний ПЛР-тест. Він зазначив, що наявність сертифікатів чи тестів перевірятимуть вибірково спеціальні бригади правоохоронних органів.

Буде організовано рейдові групи, які працюватимуть у метро та наземному транспорті. У разі відсутності необхідних документів громадяни складатимуть адміністративні протоколи, які передбачають штраф у розмірі від 17 до 34 тисяч гривень.

Нагадаємо, що у разі запровадження "червоної" зони всі установи та підприємства працюватимуть виключно за наявності 100% кількості вакцинованого персоналу. Зокрема, це стосується закладів харчування, торгових центрів та непродовольчих магазинів. Кожен співробітник має бути вакцинований. Мається на увазі вакцинація двома дозами.

Після посилення карантину до рівня "червоної" зони працюватимуть виключно ті дитячі садки та інші навчальні заклади, де вакциновано весь персонал.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


гость

30 жовтня 2021, 09:22

все как всегда происходит из-за денег. Если бы они так сильно заботились о нашем здоровье, то не закрывали бы "пачками" больницы, не сокращали бы количество врачей, лечили бы другие болезни. В Украине миллионы людей болеют тяжёлой формой туберкулёза и что, где Кличко со своим кмда? Врать они конечно научились за это время, но на большее по сути и не способны.

Yevgen

29 жовтня 2021, 12:46

2016-2021гг. – Österreich Я не болел и не болею т.к. имею свой имунитет и мне 65 лет... У меня тысячи человек знакомых, и никто НЕ БОЛЕЛ и НЕ УМЕР ОТРАВОЙ ООН (UN)-шмурдяком НЕ КОЛОЛИСЬ.

Михайло

29 жовтня 2021, 10:28

Геть фашистську диктатуру!!! Конституція в небезпеці!!! Всі на захист Закону!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися