Лаялись навіть іноземці: у Києві в ліфті повісили портрет Путіна (Відео)

В одному зі столичних будинків у ліфті повісили портрет Володимира Путіна та зняли реакцію людей

В одному з будинків української столиці в ліфті повісили портрет президента Росії Володимира Путіна і зняли реакцію людей, які заходять на встановлену приховану камеру. Про це повідомили на Telegram-каналі "Столиця", де опублікували запис із ліфта.

Протягом дев'яти хвилин камера знімала емоційні реакції пасажирів, що входять, ліфта, більшість з яких були негативними. Люди не підбирали слів, дивлячись на портрет президента країни-агресора. Серед пасажирів навіть був іноземець, який матюкався англійською.

Один із мешканців будинку намагався зняти потрет, проте його встановила дівчина, проте пізніше його зірвали чоловіки, які зайшли до ліфту.

Нагадаємо, що нещодавно у столиці таксист служби Bolt напав на відому блогерку та колишню модель Ганну Мінюкову, яка прославилася своїми фотографіями у стилі ню на відомих об'єктах української інфраструктури. Про це сама Мінюкова повідомила на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, вона сіла в таксі і була зайнята відеоконференцією, проте таксист був незадоволений її позою та скасував замовлення. Коли дівчина вийшла з таксі, водій наздогнав її та вдарив по голові. Вона вже написала заяву до поліції.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.


Джерело: https://t.me/stolytsa/1568


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

30 жовтня 2021, 06:42

А что еще могут упоротые нацыки? Пидарасы не любят Путина потому что он запретил гей пропаганду детям. Долбоёбы не любят Путина потому что он сильный лидер своей страны. Уебаны не любят Путина потому что он не позволил блядям танцевать в церквях. Олигархи не любят Путина потому что он забрал у них власть и сажает их в тюрьму. Падонки не любят Путина так как он создал мощнейшую армию. Предатели не любят Путина за то что он отстаивает интересы граждан своей страны. А мудаки не любят Путина за то что он готов порвать любого пидараса, долбоёба, предателя и подонка который посмеет открывать свою поганую пасть и угрожать миру и спокойствию. Русофобия - страх и зависть к России, к самим русским, потому что Русский Мир - это самодостаточная цивилизация. Вечная память Богдану Сильвестровичу Ступке! РУСОФОБИЯ – это психической расстройство, вызываемой лживой западной пропагандой. Богдан Ступка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися