У Києві на перехрестях з'явилася нова дорожня розмітка (Фото)

У столиці на деяких перехрестях у центрі міста нанесли нову дорожню розмітку

У центральній частині української столиці на перехрестях з'явилася нова дорожня розмітка, яка допоможе оптимальніше впорядкувати рух транспорту. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Густельов, повідомляє прес-служба КМДА.

За його словами, нова коробчаста розмітка з'явилася на восьми перехрестях, йдеться про перетин вулиць Січових Стрільців, а також вулиць Басейна та Еспланадна. Ця розмітка окреслює проїжджу частину в межах регульованого перехрестя, на які заборонено в'їзд під час виникнення пробки або створення перешкод для руху транспортних засобів та пішоходів.

Чиновник зазначив, що цю розмітку завдають на перехрестях, де водії часто порушують проїзд циклу світлофора та створюють пробки. Минулого тижня вона також з'явилася на перехрестях вулиць Солом'янська та Волгоградська та Андрія Головка, а також вулиці Солом'янська та Максима Кривоноса та Генерала Шаповала.

Нагадаємо, що нещодавно у Солом'янському районі української столиці обмежили максимальну швидкість транспорту до 30 кілометрів на годину на вулиці Янгеля. Про це повідомили на сторінці "dtp.kiev.ua" у Facebook.

Відомо, що на вулиці Янгеля в Солом'янському районі, де облаштовано велодоріжки, ввели обмеження на максимальну швидкість усіх транспортних засобів, тепер там можна розігнатися до 30 кілометрів на годину. На дорожнє покриття нанесли необхідну розмітку.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися