30 жовтня закриють три станції метро: причини

Обмеження відбудуться на станціях: «Палац спорту», «Олімпійська» та «Площа Льва Толстого»

У роботі одразу кількох станцій метро у столиці відбудуться тимчасові зміни. Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації, посилаючись на КП "Київський метрополітен".

За інформацією джерела, у суботу, 30 жовтня, на НСК "Олімпійський" проводитиметься футбольний матч між командами "Шахтар" (Донецьк) та Десна (Чернігів). У зв'язку з цим запроваджуються деякі обмеження.

Початок гри заплановано на 17.00. У пресслужбі повідомляють, що перед початком гри можливе обмеження (закриття) станції "Олімпійська" на вхід. А після завершення можливе обмеження (закриття) на вхід станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого"

У "Київському метрополітені" зазначають, що цей механізм застосовується для того, щоб уникнути масового скупчення людей на платформах станції, забезпечивши цим безпеку городянам.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що у Києві триває будівництво метро на Троєщину. Як змінюється під час будівництва споруду з висоти пташиного польоту, показав блогер на своєму YouTube-каналі. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві можуть підвищити плату за проїзд у метро до 20 гривень. Останнє подорожчання вартості проїзду у Києві було влітку 2018 року. Чиновник наголосив, що вартість електроенергії значно підвищилася з того часу. Докладніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися