Погода у Київській області: синоптики дали прогноз на вихідні

Погода на вихідних цього разу порадує мешканців області

Жителям Києва та області, які на вихідні запланували активний відпочинок на природі, вдасться втілити у життя свої плани, оскільки погода у ці два дні буде в міру теплою та без опадів.

За даними Укргідрометцентру, у суботу, 30 жовтня, по всій території Київської області буде хмарна погода. Вдень у Миронівці, Борисполі, Білій Церкві, Фастові, Вишгороді та Тетереві очікується від 12 до 14 градусів. До ночі – до 8. У Яготині, Чорнобилі та Баришівці – від 11 до 13 градусів вдень та до +6 вночі.

picture

У столиці 30 жовтня очікується хмарна погода. Температура повітря вдень – від 12 до 14 градусів тепла. До ночі стовпчик термометра опуститься до +8.

picture

У неділю, 31 жовтня, в області буде сонячна погода. Попри це, цього дня очікується похолодання. Вдень температура максимальна температура повітря становитиме 12 градусів. До ночі у Яготині, Баришівці, Чорнобилі, Тетереві, Вишгороді та Борисполі стовпчик термометра покаже від 0 до 2 градусів. У Миронівці, Білій Церкві та Фастові – від 1 до 3 градусів.

picture

У цей день погода у столиці була тепла. Температура повітря вдень складе від 10 до 12 градусів. На ніч очікується від 0 до +2 градусів.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що киян запрошують на мексиканський карнавал. Столичний ТРЦ проводить захід для дорослих та дітей на честь Хелловіну. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Хелловін у Києві відбудеться парад зомбі. Взяти участь у параді зомбі може кожен охочий. Необхідна умова – відповідний образ. Основна тема костюмів на Хелловін — це різна погань або надприродні персонажі. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися