Хелловін у Києві: городян запрошують на мексиканський карнавал

Столичний ТРЦ проводить захід для дорослих та дітей на честь Хеллоуїна

На вихідних у столиці святкуватимуть найстрашніше старовинне кельтське свято — Хелловін або Самайн. На честь цього московський ТРЦ Retroville організовує карнавал у стилі Santa Muerte. Про це повідомляє сайт торгово-розважального центру.

У програмі мексиканського карнавалу буде гаряче шоу Mariachi Mexico, танці під мексиканські пісні, конкурси та сюрпризи, майстер-класи з латиноамериканської хореографії. Яскраві та відповідне святу фотозони, а також багато іншого.

Дітей організатори порадують барвистим декором, гарбузовими ліхтариками, аквагримом, костюмованим шоу, солодощами та великою кількістю тематичних конкурсів.

Захід проходитиме 30 та 31 жовтня на головній площі ТРЦ Retroville (м. Київ, проспект Правди, 47). Початок запланований на 14.00. Вхід вільний для всіх бажаючих.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на Хелловін у Києві відбудеться парад зомбі. Взяти участь у параді зомбі може кожен охочий. Необхідна умова – відповідний образ. Основна тема костюмів на Хелловін — це різна погань або надприродні персонажі. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Ботанічному саду Києва запрошують на свято Хелловін з деревами-примарами. У різнобарвному саду на відвідувачів чекає осіння виставка хризантем, екологічна барахолка, виставка картин та акустична музика. Детальніше читайте у матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися