У Києві з 1 листопада запровадили єдиний швидкісний режим: подробиці

У столиці з 1 листопада почали діяти правила єдиного швидкісного режиму

У столиці з сьогоднішнього дня вводиться правило єдиного швидкісного режиму на дорогах для всіх водіїв. Центр організації дорожнього руху вже демонтував знаки щодо обмеження максимальної швидкості до 80 кілометрів на годину. Про це на своєму Telegram-каналі повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Костянтин Усов.

За його словами, зміни торкнулися Набережного шосе, Наддніпрянського шосе, Столичного шосе, проспекту Бажана, вулиці Саперно-Слобідська, вулиці Набережно-Рибальської від Гаванського мосту до вулиці Електриків, а також проспекту Шухевича від Північного мосту до вулиці Бальзака.

Чиновник нагадав, що з 1 листопада до 1 квітня максимально дозволена швидкість на цих ділянках руху становить 50 кілометрів на годину, крім ділянок, де максимальна швидкість нижча.

Нагадаємо, що у центральній частині української столиці на перехрестях з'явилася нова дорожня розмітка, яка допоможе оптимальніше впорядкувати рух транспорту.

Нова коробка розмітка з'явилася на восьми перехрестях, йдеться про перетин вулиць Січових Стрільців, а також вулиць Басейна та Еспланадна. Ця розмітка окреслює проїжджу частину в межах регульованого перехрестя, на які заборонено в'їзд під час виникнення пробки або створення перешкод для руху транспортних засобів та пішоходів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://t.me/usov_ua/188


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Константин

2 листопада 2021, 16:04

Пока не будет штрафов для всех по полосам общественного транспорта ( вешать камеры!!! И автоматом штрафовать Всех!!! Штрафы поднять от 2000),ничего не будет(((

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися