У Києві у роботі громадського транспорту відбудуться зміни

Також буде організовано чергування резервних автобусів

У столиці в ніч із 2 на 3 листопада буде продовжено роботу деяких маршрутів. Про це повідомляється в Telegram-каналі комунального підприємства "Київпастранс".

За інформацією джерела, громадський транспорт цієї ночі працюватиме довше на одну годину. Причиною цього стало проведення футбольного матчу між командами "Динамо" та "Барселона".

Так, буде продовжено роботу наступних маршрутів:

– тролейбусних – №№ 3, 8, 18, 24, 26, 30, 41;

- трамвайних - №№ 1-К, 8-К, 28;

– автобусних у режимі маршрутного таксі №№ 178, 220, 410, 500, 523, 576, 582.

Також у пресслужбі зазначають, що в ніч із 2 на 3 листопада буде організовано чергування резервних автобусів. За потреби вони будуть залучені на маршрутах за номерами 33-Т, 55, 69, 99.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві кардинально змінюють проїзд у транспорті. У столиці продовжують кардинально змінювати проїзд та умови у громадському транспорті міста, встановлюючи дедалі жорсткіші вимоги до приватних перевізників. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві завтра скасують три міські електрички. У комунальному підприємстві "Київпастранс" повідомили, що причиною зміни рейсів є технічні причини. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися