На Київщині за тиждень провели понад 100 тисяч COVID-щеплень

Лише в неділю, 31 жовтня, бригади Київської області зробили 9 343 щеплення.

За тиждень з 25 по 31 жовтня в Київській області було зроблено 100 682 щеплення від коронавірусу. Своєю чергою, першу дозу отримали 81 529 мешканців, другу – 19 153. Про це повідомили в Київській обласній державній адміністрації.


Зазначається, що лише в неділю, 31 жовтня, бригадами Київської області було проведено 9 343 щеплення від коронавірусу. Так, першу дозу отримали 8 241 особа, другу – 1 102 особи.

 

Крім того, він додав, що у лікарнях Київської області щодня зростає кількість невакцинованих із коронавірусом та закликав вакцинуватися тих, хто ще цього не зробив.

 

У  Києві з 1 листопада почав діяти режим "червоної" зони карантинних обмежень – до ресторанів тепер можна потрапити лише із сертифікатом про вакцинацію від коронавірусу. Через це в київських пунктах вакцинації на вихідних утворилися величезні черги.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, чи перевіряють COVID-сертифікати у метро. Городяни розповіли у соціальних мережах, як проходить перший день "червоної" зони у Києві. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися