У центрі Києва біля сміттєвих контейнерів залишили труну (Фото)

У центральній частині столиці на бульварі Шевченка невідомі викинули труну

У центральній частині української столиці на бульварі імені Тараса Шевченка невідомі залишили дерев'яну труну біля сміттєвих контейнерів. Про це повідомили з місця подій на Telegram-каналі "Київ без цензури".

Відомо, що труна була помічена місцевими жителями 31 жовтня, вона лежала біля сміттєвих контейнерів на бульварі Шевченка перед площею Перемоги. Хто й навіщо залишив труну біля проїжджої частини — невідомо. Користувачів розсмішила фотографія, вони писали жартівливі версії на кшталт "коли захотів помирати, але передумав" і таке інше.

Нагадаємо, що нещодавно в одному з будинків української столиці в ліфті повісили портрет президента Росії Володимира Путіна і зняли реакцію людей, які заходять на встановлену приховану камеру. Про це повідомили на Telegram-каналі "Столиця", де опублікували запис із ліфта.

Протягом дев'яти хвилин камера знімала емоційні реакції пасажирів, що входять, ліфта, більшість з яких були негативними. Люди не підбирали слів, дивлячись на портрет президента країни-агресора. Серед пасажирів навіть був іноземець, який матюкався англійською.

Один із мешканців будинку намагався зняти портрет, проте його встановила дівчина, але пізніше його зірвали чоловіки, які увійшли до ліфта.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://t.me/kievbc/8382


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися