У Дарницькому районі відкрився повністю оновлений дитсадок (фото)

Заклад розрахований на 12 груп – 220 місць.

Мер Києва, лідер партії "Удар"  Віталій Кличко відкрив після реконструкції дитячий садок № 741 у Дарницькому районі міста.

Цей садочок був введений в експлуатацію у 1985 році. Через 10 років його закрили, а приміщення передали в оренду. У 2019 році київська влада повернула дитсадок місту, здійснила реконструкцію і відновила його роботу. Повне оновлення дитячого садку почалось рік тому.

"Тепер це – ще один сучасний столичний садочок, яким можна пишатися. Вже 34-й із збудованих чи повністю реконструйованих дитсадків протягом останніх років у столиці. Найдорожче, що у нас є, це – наші діти. І ми робимо все можливе, щоб вони росли і навчалися в гарних умовах. Тому третину бюджету нашого міста сьогодні спрямовуємо на сферу освіти", – сказав Кличко.

У закладі здійснили зовнішні та внутрішні оздоблювальні роботи, встановили обладнання індивідуального теплопункту, вентиляційних камер, облаштували харчоблок, пральні.  Крім того, були придбані всі необхідні меблі та устаткування для груп, приміщень для музичних і фізкультурних ігор та занять.

 picture

Також встелили теплу підлогу у групах на першому поверсі. Заклад розрахований на 12 груп – 220 місць. Та розпочне свою роботу вже за тиждень.

picture

Як писали "Коментарі", у Святошинському районі Києва завершують будівництво дитячого садка №536.

Новий дошкільний навчальний заклад розташований на вулиці Бахмацька, 35 у мікрорайоні Новобіличі. Будувати його починали ще у 1990-х роках, проте будівля перетворилася на довгобуд.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися