У Святошинському районі Києва відкриється новий дитсадок

Довгобуд перетворюється на сучасний дошкільний заклад

У Святошинському районі Києва завершують будівництво дитячого садка №536. Про це розповіла депутатки Київської міської ради Вікторія Муха, передають "Коментарі".

Новий дошкільний навчальний заклад розташований на вулиці Бахмацька, 35 у мікрорайоні Новобіличі. Будувати його починали ще у 1990-х роках, проте будівля перетворилася на довгобуд. В освітньому закладі збудовано два поверхи, прокладені зовнішні інженерні мережі, водопровід, тепломережа та каналізація. У дитсадку вже облаштовані вентиляція, електро- та сантехнічні мережі. У закладі обладнали індивідуальний теплопункт. Зараз триває внутрішнє оздоблення приміщень та благоустрій території.

Новий сучасний дошкільний навчальний заклад розрахований на 130 дітей, зокрема в інклюзивних групах. З початком його роботи тут з’являться 28 нових робочих місць. У дитсадку будуть зали для занять музикою та фізкультурою. Відкрити його планують до кінця цього року.

Нагадаємо, у мікрорайоні Бортничі у Дарницькому районі Києва не вистачає місць для дітей дошкільного віку у закладах освіти, тому тут планують відкрити новий дитячий садок. У Дніпровському районі столиці розширять мережу закладів дошкільної освіти, коли після капітального ремонту відкриється дитячий садочок №454.

Окрім того, у селищі Лебедівка, розташованому біля Київського водосховища, будують дитячий садок. Це буде єдиний дошкільний навчальний заклад у цьому населеному пункті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварах будують нову школу, розраховану на тисячу учнів. Новий освітній заклад розташований на вулиці Симона Петлюри.

Читайте також, як отримати компенсацію за навчання дитини у приватному закладі.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися