У Києві антивакцинатори заблокували рух у центрі міста: список вулиць (Відео)

У центральній частині столиці учасники маршу антивакцинаторів заблокували рух

У центральній частині української столиці учасники мітингу антивакцинаторів, що проходить в урядовому кварталі, заблокували рух транспорту, опубліковано список вулиць. Про це повідомили на Telegram-каналі "Київ зараз".

Відомо, що противники вакцинації від коронавірусу заблокували проїзд на вулиці Грушевського біля стадіону "Динамо", у провулку Кріпосному біля Будинку офіцерів, на перехресті вулиць Московська та провулку Інженерного, перехрестя вулиць Інститутська та Ольгинська, перехрестя вулиці Ольгинської та перехрестя вулиці Ольгин Круглоуніверситетською, перехрестя Лютеранської та Заньковецької, а також вулицю Паркову.

Нагадаємо, що з тало відомо, скільки триватиме режим "червоної" зони карантинних обмежень в українській столиці, сьогодні місто вийшло на пік захворюваності на коронавірус. Про це розповів голова Держпродспоживслужби у Києві Олег Рубан.

За його словами, для стабілізації ситуації з коронавірусом у Києві необхідно як мінімум три тижні. Практика показує, що лише тритижневі заходи призводять до стабілізації. Рубан зазначив, що сьогодні Київ вийшов на пік захворюваності, проте необхідно працювати з групами ризику, вакцинувати громадян та контролювати виконання карантину.

У столиці 1 листопада зранку співробітники поліції почали перевіряти наявність сертифікатів щодо вакцинації від коронавірусу у транспорті. З восьмої ранку правоохоронці почали перевіряти наявність сертифікатів про вакцинацію, які необхідні для проїзду у громадському транспорті. У маршрутках також вивісили плакати щодо правил червоної зони карантину.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.

Джерело: https://t.me/kyiv_n/12677


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрей

3 листопада 2021, 15:43

Это был не марш антивакцинаторов, а марш людей за свои права, которые нарушает незаконный указ Кабмина о введении карантина. Автор текста - лжет и манипулирует понятиями.

ирина

3 листопада 2021, 12:55

Николай, а где же их маски? Жаль что нет ответственности за зараженных такими преступниками людей, часть из которых не выжила.

ирина

3 листопада 2021, 12:52

Стадо дебилов

Таня

3 листопада 2021, 11:10

Парламент и врачи превратили нашу медицину в ветеринарную. При всем уважении к Доктору Комаровскому хочу сказать, что депутаты не ошиблись называя так нашу медицину!!!! Нельзя нарушать Законы Кодексы Медика, и прочие законы!!! Нельзя нарушать Закон Свободной воли!!! Нельзя уничтожать наш народ!!!! И у меня после первой прививки Очень сильно нарушилось равновечие Здоровья!!!! Поддерживаю этих людей, а также и тех, кто собрали необходимое количество ПОДПИСЕЙ в обращении к Президенту, на кот. Он обязан был уже давно дать Свой Ответ!

Таня

3 листопада 2021, 11:05

Молодцы! Поддерживаю! Очень многие сделали по одной прививке и сразу же с температурой на 3 недели!!!! Я против!!!

Николай

3 листопада 2021, 09:37

Поддерживаю этих людей. Они имеют конституционное право на выбор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися