Важливо для водіїв: у Києві встановили нові дорожні знаки (фото)

У столиці встановили понад 400 нових дорожніх знаків на період до 1 квітня

У столиці через настання холодів встановили нові дорожні знаки – йдеться про облаштування понад 400 знаків на період із 1 листопада по 1 квітня. Про це на своєму Telegram-каналі повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Костянтин Усов.

Відомо, що на 55 вулицях столиці комунальники встановили дорожні знаки 3.2 "Рух заборонено" з табличками 7.12 "Ожеледиця". Під час ожеледиці рух транспортних засобів у цих місцях буде заборонено, крім громадського транспорту та машин таксі. Також заборона не поширюватиметься на автомобілі водіїв з інвалідністю.

Також на 74 вулицях встановили попереджувальні знаки 1.13 "Слизька дорога".

Нагадаємо, що в столиці з 1 листопада вводиться правило єдиного швидкісного режиму на дорогах для всіх водіїв. Центр організації дорожнього руху вже демонтував знаки щодо обмеження максимальної швидкості до 80 кілометрів на годину.

Зміни торкнулися Набережного шосе, Наддніпрянського шосе, Московського шосе, проспекту Бажана, вулиці Саперне-Слобідська, вулиці Набережно-Рибальської від Гаванського мосту до вулиці Електриків, а також проспекту Шухевича від Північного мосту до вулиці Бальзака.

З 1 листопада до 1 квітня максимально дозволена швидкість на цих ділянках руху становить 50 кілометрів на годину, крім ділянок, де максимальна швидкість нижча.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.

Джерело: https://t.me/usov_ua/200


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися